Τρόποι Πληρωμής

Για την εξυπηρέτησή σας το sportscompany.gr διαθέτει 4 τρόπους πληρωμής.

  • Με αντικαταβολή μετρητοίς μέσω courier με πληρωμή του προιόντος στον courier με την παραλαβή του.

  • Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό του καταστήματος μας

  • Παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας στο κατάστημα μας.

  • Με χρέωση της πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας (Visa, MasterCard, Maestro, Electron, American Express, Diners ). (Όσον αφορά τις παραγγελίες, το αντίτιμο των οποίων πρόκειται να καταβληθεί μέσω πιστωτικής κάρτας, αυτές θα εκτελούνται ΜΟΝΟ όταν η επιχείρησή μας λάβει τον απαραίτητο Κωδικό Αποδοχής Συναλλαγής από την ανάδοχο τράπεζα, η οποία οφείλει να ενημερώσει σχετικά την τράπεζα με την οποία συνεργάζεται η επιχείρησή μας.

  • Πληρωμή με ψηφιακό πορτοφόλι (wallet), με δυνατότητα αποδοχής της νέας πρωτοποριακής υπηρεσίας πληρωμών Masterpass.

Η
διαδικασία εκκαθάρισης της πληρωμής σας αναλαμβάνεται από την τράπεζα
Alpha bank εξασφαλίζοντας έτσι την απόλυτη ασφάλεια της συναλλαγής σας.

Σε
περίπτωση που ο πελάτης ακυρώσει την παραγγελία του μετά την έναρξη της
διαδικασίας αποστολής του πωλούμενου αντικειμένου, επιβαρύνεται με τα
έξοδα μεταφοράς αυτού.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha e-Commerce" τηςAlpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Στην περίπτωση αυτή δεν αποθηκεύονται πουθενά τα στοιχεία της κάρτας, παρά μόνο χρησιμοποιούνται κατά την διάρκεια ελέγχου και χρέωσής της. Έτσι οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε με το sportscompany.gr μέσω πιστωτικών καρτών είναι απόλυτα ασφαλείς.

Το sportscompany.gr δε συλλέγει ούτε αποθηκεύει με οποιονδήποτε τρόπο τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, και για αυτό το λόγο χρειάζεται να τα καταχωρείτε εκ νέου, κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την πιστωτική σας κάρτα για συναλλαγές μέσω του site.

Για προιόντα ειδικών παραγγελιών ή για προιόντα που δεν είναι άμεσα διαθέσιμα και πρέπει να γίνουν παραγγελία απαιτείτε να γίνει προκαταβολή ίση με το 1/3 της αξίας του προιόντος.


Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να μας επιτρέψει να κατανοήσουμε καλύτερα πώς χρησιμοποιείται ο ιστότοπος. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε αυτήν την πολιτική.
Περισσότερα